Avís legal

En compliment amb el deure de la informació recollit a l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, us informem que el contingut d’aquesta pàgina web www.cofinox .com pertany a:

Nom: Cofinox, SL
Adreça: Carretera de Molins a Sabadell, km 13, Nau 2-3 i 5, Polígon Industrial Can Rosès. 08191 – Rubí (Barcelona)
CIF: B-59587915
Email: cofinox@cofinox.com

Aquest Avís Legal regula l’accés, la navegació i l’ús de la pàgina web que Cofinox, SL posa a la disposició dels usuaris d’Internet. Per tant, l’accés a aquesta implica la condició d’usuari i, amb això, l’acceptació de les condicions d’ús del web. Si no esteu d’acord amb les condicions heu d’abstenir de l’ús del lloc web.

L’usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb Cofinox, SL.

L’accés i la navegació de l’usuari al Lloc Web implica el coneixement i l’acceptació sense reserves de les Condicions d’Ús del lloc web.

2.- Propietat Intel·lectual.

Queden reservats a favor del titular de la Web www.cofinox.com tots els drets sobre els continguts –textuals i gràfics- tant de la pàgina web com de les xarxes socials que hi apareixen.

Queda prohibit qualsevol ús dels continguts de lloc web concretament, sobre les imatges, el disseny, les obres, les marques, els logotips, el codi font i qualsevol altre susceptible de protecció, sense l’autorització expressa del titular, llevat de la possibilitat de compartir continguts quan Cofinox, SL , així ho autoritzi.

El titular del lloc web no concedeix cap tipus de llicència o autorització d’ús a l’Usuari sobre els seus drets de propietat intel·lectual i industrial o sobre qualsevol altre dret relacionat amb la pàgina web i els serveis que s’hi ofereixen.

Per això, l’usuari reconeix que la reproducció, distribució, comercialització, transformació i, en general, qualsevol altra forma d’explotació, per qualsevol procediment, de tot o part dels continguts d’aquest lloc web constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual , podent donar lloc a l’exercici per part del titular del Web, de totes les accions judicials o extrajudicials que poguessin correspondre en exercici dels seus drets.

3.- Protecció de dades.

Cofinox, SL, en qualitat de responsable-titular del lloc web i en compliment de la Llei 3/2018 de 5 de desembre de protecció de dades de caràcter personal i de conformitat amb el RGPD, us informem que les dades personals que ens faciliteu voluntàriament seran inclosos en un fitxer, creat sota la nostra responsabilitat, amb la finalitat de poder gestionar les vostres peticions i/o consultes, així mateix enviar-vos informació sobre activitats o serveis relacionats amb l’objecte social de la companyia. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint a aquest efecte un escrit (acompanyant còpia d’un document oficial que us identifiqui) al nostre domicili social a Carretera de Molins a Sabadell, km 13, Nau 5, Polígon Industrial Can Rosès, 08191, Rubí (Barcelona).

El responsable del tractament, es compromet a observar l’obligació de secret de les dades de caràcter personal que ens faciliti, a tractar-les de forma confidencial ia guardar-les adoptant les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzats, tenint en compte tot moment de l´estat de la tecnologia.

Els usuaris que lliurin les vostres dades personals per a qualsevol de les funcionalitats de la pàgina web, hauran d’acceptar la Política de Privadesa.

4.- Xarxes socials.

Posem en el seu coneixement que estem presents a Xarxes Socials. El tractament de les dades que es realitzi de les persones que es facin seguidores (i/o realitzin qualsevol vincle o acció de connexió a través de les Xarxes Socials) de les pàgines oficials de Cofinox, SL a les xarxes socials, es regirà per aquest apartat, així com per aquelles Condicions dús, polítiques de privadesa i altres normatives daccés, ús i similars que pertanyin a la xarxa social que correspongui, de les quals lusuari de les Xarxes Socials, ja haurà acceptat. Cofinox, SL, tractarà les vostres dades amb les finalitats d’administrar correctament la vostra presència a la xarxa social que correspongui, informar-ho d’activitats productes o serveis de Cofinox, SL, o de tercers que puguin estar relacionats amb la nostra activitat així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les Xarxes Socials puguin permetre.

5.- Publicitat.

El lloc web podrà allotjar continguts publicitaris o patrocinats. Els anunciants o patrocinadors són els únics responsables d’assegurar-se que el material remés per a la seva inclusió al lloc web compleix les lleis que en cada cas puguin ser aplicables. Cofinox, SL no serà responsable, en cap cas, dels continguts publicitaris o dels patrocinadors inclosos al lloc web.

6.- Enllaços.

Cofinox, SL no es fa responsable dels continguts als quals es dirigeixen els enllaços ubicats al lloc web, si escau, segons el que estableix l’article 17 de la Llei 34/2002, de data 11 de juliol (LSSI).

7.-Responsabilitat.

L’Usuari respondrà dels danys i perjudicis de tota naturalesa que Cofinox, SL pugui patir com a conseqüència de l’incompliment de qualsevol de les obligacions d’aquestes condicions d’ús.

L’Usuari es compromet a utilitzar el lloc web, de conformitat amb la Llei, aquestes condicions d’ús, els bons costums i l’ordre públic. De la mateixa manera, l’Usuari s’obliga a no utilitzar el lloc web, els seus continguts o serveis que es prestin a través d’aquesta amb fins o efectes il·lícits, sent contraris a aquestes condicions, o lesius d’interessos o drets de tercers, o que qualsevol altra forma, pugui danyar, inutilitzar, fer inaccessibles o deteriorar la Web, els seus continguts o impedir-ne un ús normal per part d’altres usuaris.

8.-Llei aplicable.

Les condicions dús es regeixen en tots i cadascun dels seus extrems per la legislació espanyola. Per a la resolució de qualsevol controvèrsia derivada de la interpretació o aplicació dels continguts o serveis contemplats al lloc web, les parts acorden sotmetre’s expressament als jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona, ​​amb renúncia a qualsevol altre fur general o especial que els pogués correspondre.

Desplaça cap amunt