Alta tecnologia aplicada al metall

Tecnologia d’última generació juntament amb un equip altament qualificat és garantia de QUALITAT.

Adaptant-se a les noves exigències del mercat, Cofinox SL ha invertit per aconseguir la més alta tecnologia avançada, adaptada i orientada al multiproducte ia la producció flexible. Garanteixen la nostra qualitat els certificats TÜV en el procés productiu i l’OCA en processos de soldadura.

El nostre èxit

Procés integral de producció

Des del disseny i desenvolupament de la peça fins a l’acabat final i/o fins i tot el muntatge.

Departament D+D

Disposant d’Enginyeria pròpia podem realitzar complexos projectes integrals o executar els vostres projectes si ja disposen de la documentació necessària.

Secció de tall

El nostre departament de tall posseeix el sistema CAT-EYE un sistema sinèrgic de tall i mecanitzat de xapa que uneix la punxonadora amb el Làser per optimitzar aquest procés.

Secció de plegat

Adaptant-nos a les necessitats dels nostres clients, disposem de diverses plegadoras que tenen un setè eix o eix de la qualitat que garanteix el paral·lelisme a tots els plegats.

Secció de soldadura

La qualitat a la soldadura és un diferencial de Cofinox, la capacitat i experiència dels nostres operaris asseguren el millor acabat fins i tot amb les xapes més fines.

Secció de mecanitzat

El repulsat és una feina molt concreta i no coneguda per tot el món. Amb torn de repulsar es fan plecs a peces cilíndriques, i partint de discos es fan tapes, plats, etc.

Secció d’acabats

A Cofinox us lliurem les peces segons les vostres necessitats, si ho preferiu se us poden lliurar les peces en brut o disposar d’aquests acabats Standard.

Els valors clau que tota empresa ha de tenir.

És essencial que tota empresa tingui clars els valors que vol promoure i com aquests s’integren a les seves operacions diàries. Per això a Cofinox estem compromesos amb l’ètica, la transparència, la responsabilitat social, el compromís amb la qualitat, la innovació i el respecte a les lleis i les regulacions aplicables.

El nostre Stock al vostre servei

de magatzem
nivells separats per no contaminar els diferents materials
tipus diferents
de format
d’estoc
permanent

Estem presents a tots els sectors industrials

Múltiples productes desenvolupats i fabricats a Cofinox són presents a la majoria dels sectors industrials internacionals. Automoció, bany, hostaleria, laboratoris mèdics i farmacèutics, climatització, armaris elèctrics, indústries càrnies, electrònica, pesatge industrial, bellesa, cosmètica i indústries en general.

Desplaça cap amunt