Cofinox continua innovant!

Recentment s’ha incorporat a la fàbrica una nova màquina d’impressió 3D, la Creality Ender 5.

La incorporació d’aquesta nova tecnologia d’impressió 3D representa un gran pas per a l’empresa, ja que els permetrà produir peces i components amb més precisió i rapidesa. La Creality Ender 5 és una impressora 3D d’escriptori d’alta qualitat, dissenyada per produir peces grans amb una qualitat excepcional.

Aquesta màquina compta amb un llit calent de 220 x 220 x 300 mm, una estructura dalumini estable i una pantalla tàctil de fàcil maneig. A més, la impressora ve amb un programari intuïtiu que permet als usuaris dissenyar i crear peces amb facilitat.

La incorporació de la Creality Ender 5 a la fàbrica de l’empresa metal·lúrgica els permetrà produir peces d’alta qualitat i complexitat amb més rapidesa i eficiència. A més, la impressió 3D els donarà la possibilitat de crear peces personalitzades per als seus clients, cosa que els permetrà oferir un servei més complet i diferenciat.

L’empresa està entusiasmada amb la incorporació d’aquesta nova tecnologia i espera que els permeti continuar sent líders al mercat del sector metal·lúrgic. L’empresa està compromesa amb la innovació i la millora contínua i està segura que la Creality Ender 5 permetrà oferir un servei encara més complet i d’alta qualitat als seus clients.

Desplaça cap amunt