Compromesos amb l’Excel·lència en Soldadura i Qualitat Certificada

En un any marcat per èxits significatius, COFINOX s’enorgulleix a anunciar tres fites clau que reforcen el seu compromís amb l’excel·lència i la qualitat en els serveis. Aquests èxits no només destaquen la dedicació contínua de l’empresa a la millora i la capacitació, sinó que també subratllen la seva posició com a líder al camp de la soldadura especialitzada.

Al juny, un dels empleats destacats de COFINOX va obtenir una certificació dual com a especialista en soldadura , atorgada tant a nivell europeu com internacional . Aquesta distinció no sols ressalta la dedicació personal de l’empleat sinó també la inversió de COFINOX en el desenvolupament professional del seu equip. L’adquisició d’aquest reconeixement dual demostra l’alt nivell d’habilitats i coneixements tècnics que té el personal de l’empresa, consolidant la seva posició com a experts en soldadura internacional.

A l’octubre, COFINOX va renovar amb èxit el certificat ISO 9001:2015 , un estàndard reconegut mundialment que avalua la gestió de qualitat d’una organització. Aquesta renovació subratlla el compromís continu de COFINOX amb la qualitat en tots els aspectes de les operacions, garantint la satisfacció del client, la millora contínua i l’eficiència en els seus processos.

El mes de novembre va portar una altra fita destacada: l’obtenció del certificat ISO EN15085 . Aquesta certificació especifica els requisits de qualitat per a la soldadura de vehicles ferroviaris i components relacionats, demostrant la capacitat de COFINOX per complir els estàndards més exigents en un sector altament especialitzat.

Aquests èxits no només són testimoni del compromís de COFINOX amb l’excel·lència i la qualitat en la soldadura, sinó que també reflecteixen la recerca contínua de la millora i el creixement en un mercat altament competitiu. L’empresa s’enorgulleix d’aquestes fites i es compromet a mantenir els estàndards més alts en tots els seus serveis, proporcionant als seus clients la garantia de qualitat que mereixen.

Desplaça cap amunt